Actes de la festa major - dissabte 24

Dissabte de festa major amb el pregó de la Festa d'en Toca-sons, L'envelat de la plaça de les Eres i l'últim dia de la Festa Major Jove.

Dissabte, 24/08/2019

DISSABTE 24 D'AGOST

  • V Torneig de Vòlei Gespa amateur 4x4. A partir de les 9h al Camp Municipal La Roureda. Organitza: Club Volei Taradell.
Volei2017-24.jpg

 

  • Portes obertes a la Torre de Don Carles i al Campanar. De 16 a 18h. Organitza: Ajuntament de Taradell.
Les campanes del campanar i de Santa Llúcia s\'adhereixen al Dia de la Memòria

 

  • Partit de Festa Major – Trofeu Ajuntament de Taradell. Taradell – Torelló (2a Catalana). A les 17h al Camp Municipal de Futbol La Roureda. Organitza: UD Taradell.
  • Pregó de la Festa d'en Toca-Sons. A les 19h, inici a davant de l'Ajuntament. Organitza: Associació Festa d'en Toca-Sons.
  • L'Envelat de la Plaça de les Eres. A les 19.30h a la Plaça de les Eres. Per a tots els públics. Programació: 19:30h. Espectacle infantil 'Amunt, amunt, quina festa!' amb els Atrapasomnis. 20:45h - Espectacle de màgia 'Màgia amb amics'. Tot el vespre: Botifarrada i Servei de Bar. Enguany, els beneficis aniran destinats a la Campanya Arnau 97. 22:15h (aprox.) Rifa de Regals. 22:45h. Concert de versions amb Band-Idos. 01:00h. Discomòbil amb Gigi Langostino. Organitza: Taradell.com. Col·labora: Ajuntament de Taradell i Protecció Civil.
Band-idos _ Ràdio Taradell

 

  • Festa Jove. Lasta Sanco, Dj Natalia i Dj Fez. De les 00.30h a les 6h al Pavelló Municipal d'Esports. Majors de 16 anys. Per a més informació a les xarxes socials del Consell de Joventut. Estand ACNM, punt de denúncia d'assetjament sexuals. Organitza: Consell de Joventut de Taradell.
Cartell Festa Jove 2019
twitter