Actes de la festa major - dilluns 26

Última dia de festa major. A més del concert de Joan Garriga, del correfoc i del castell de focs, es presentarà el llibre de Laia Miralpeix sobre la història de l'actual Centre Cultural Costa i Font.

Dilluns, 26/08/2019

DILLUNS 26 D'AGOST

  • Presentació del Llibre Costa i Font. De cultura industrial a fàbriques de cultura de Laia Miralpeix. A les 17h a la Biblioteca. Organitza: Biblioteca Antoni Pladevall i Font.
Invitació llibre Laia Miralpeix _ Ràdio Taradell

 

  • Sardanes Berenar amb la Cobla Lluïsos de Taradell. A les 19h als Jardins del Centre Cultural Costa i Font. Organitza: Agrupació Sardanista de Taradell.
  • Concert dels Països Catalans a càrrec de Joan Garriga i la Mariatxi Galàctic (rumba catalana). A les 21.30h a l'esplanada davant de l'EAS Taradell. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Taradell.
Joan Garriga _ Ràdio Taradell

 

  • Correfoc amb l'Escamot de Diables de Calldetenes i Castell de Focs de Fi de Festa. A les 23h, sortida de la Plaça de les Eres. Recorregut: plaça de les Eres, carrer de Sant Sebastià, plaça de Santa Llúcia, plaça del Gili, carrer de la Vila, carretera de Balenyà, carrer de Ramon Pou amb final a davant del Dispensari Municipal. Organitza: Ajuntament de Taradell.
twitter