36 alumnes de l'Institut de Taradell faran la Selectivitat aquest any

Els alumnes del centre taradellenc s'examinen a Vic fins divendres.

Del 08/06/2021 al 11/06/2021

36 alumnes de l'Institut de Taradell començaran aquest dimarts les Proves d'Accés a la Universitat, molt més conegudes com la Selectivitat. Com l'any passat, faran els exàmens a les instal·lacions de la UVic, "complint totes les mesures higièniques i de seguretat", ha explicat el director de l'Institut, Jordi Codinachs, a Ràdio Taradell. Per exemple, l'ús de la mascareta serà obligatori.

Codinachs, conscient de la importància del moment després d'un curs "complicat", explica que, els últims deu dies, s'ha cregut "convenient que els alumnes estiguessin a casa per anar a les proves amb totes les garanties". Per aquesta raó, aquests últims dies, "s'ha fet un seguiment acadèmic de les classes preparatòries en format telemàtic".

Selectivitat

A tot Catalunya, gairebé 40.000 alumnes fan les PAU. Els exàmens de les matèries comunes es repartiran entre Llengua Castellana i Literatura dimarts; Llengua Catalana i Literatura i Llengua Estrangera dimecres, i el d'Història dijous.

En la fase específica, els estudiants es poden examinar de fins a tres matèries de modalitat entre 22 assignatures, i amb les dues millors qualificacions, un cop ponderades, en matèries vinculades als estudis que volen cursar, es calcula la nota d'admissió que pot arribar a 14.

twitter