Nova temporada a Ràdio Taradell

Diumenge, 20/09/2015

L'emissora municipal de Taradell ha estrenat aquesta setmana la programació de la nova temporada, la qual inclou un 85% d'hores de producció pròpia i en la qual destaca la continuïtat de la majoria de programes de la temporada passada però també presenta diverses novetats. En total, 25 programes i una vuitantena de col·laboradors per portar a terme la temporada 2015/16 a Ràdio Taradell.

Seguirà l'aposta per la informació local amb programes com El dipòsit (divendres, a les 6 de la tarda) o L'andana (dissabte, a les 12), programa que seguirà incorporant l'informatiu de la casa, amb tota l'actualitat local. Per desena temporada, també seguirem oferint en directe tots els plens del consistori taradellenc, en principi, el primer dijous de cada mes.

Continuen programes com El cargol de fuck, amb Jordi Roca, que dilluns va encetar la dinovena temporada en antena. També El mitja part, la tertúlia esportiva de Ràdio Taradell, i el Distroxtion, la música electrònica que ens acosta Albert Aguilera. Albert Solé continua els dimecres a les 10 del vespre, però canvia el nom del programa que passa a dir-se Tret de so. No hi faltarà el Freqüència oculta, per les nits dels dijous o el Sabem què volem i L'hora del xumet, les tardes del divendres. El mateix dia, el Som-hi ràdio show es redueix una hora mentre que l'A tot jazz, amb Albert García, s'avança a les 11 de la nit. Lluís Vilarrassa, el locutor més veterà d'aquesta casa, ens acompanyarà a partir de la mitjanit amb el seu Pop music rock. Dissabte el Fem salut s'allargarà durant dues hores, substituint el programa En construcció que, després de 8 temporades en antena, tanca una etapa. El Fase beta, el Zona rock, El galliner i el House Nation Show continuen en els seus horaris habituals mentre que la graella de dissabte es complementa amb Els 30 exitats, a les 6 de la tarda, i que enguany canvia de presentador. Xavier Miralpeix ens aportarà les millors novetats musicals a nivell internacional. Així mateix, els dimecres es podrà escoltar El repàs, un resum d'aquesta llista musical. Diumenge al matí no hi ha novetats. Francesc Orra amb Retalls i Josep García amb El Cant de la Tenora ompliran la franja matinal mentre que al migdia tornarà el concurs de Ràdio Taradell S'acaba el temps.

Entre els programes que s'estrenen al 106.7 hi ha 432 HZ, un programa d'astrologia que conduirà Manel Molina i Antoni Bermejo amb el control tècnic de Dani Autonell, els dimarts de 10 a 11 de la nit; els dimecres de 9 a 10 s'estrena Bed&Breadfast i Fish&Chips amb Bet Ricart i Laia Miralpeix i els millors clàssics dels darrers anys. L'altra novetat arribarà de la mà d'Esther Torrents i el programa Subway, els dimecres d'11 a 12 de la nit, amb una selecció musical de la música que sona a la sala Pasternak de Vic.

Entre els programes externs que s'emetran aquesta temporada i gràcies a les col·laboracions amb altres emissores locals i de La Xarxa hi ha el Demesenllà, el Cocodril Club, el Nit de Club, el Technòdrom i el Freqüència musical.

A banda d'aquesta graella de programació que podeu consultar a www.radiotaradell.com a l'apartat de Programació, Ràdio Taradell també realitzarà diferents especials ja sigui en motiu de les eleccions o per Nadal, pels Tonis, per Sant Jordi o per Festa Major.