ENTREVISTA i FOTOS. 15 anys de xocolata i solidaritat

Després de presentar una nova xocolata, parlem amb Raül Cegarra i Sandra López de la seva trajectòria i com afronten els nous reptes personals i professionals.

Dimarts, 20/09/2022

15 anys Xocolater (2)

Batecs dolços és la nova xocolata creada per El Xocolater de Taradell, amb motiu dels seus 15 anys. La va presentar el dijous 8 a la nau de Guixot de 8 i acompanyat de gairebé mig miler de persones. Es tracta d'una xocolata feta amb un 70% de xocolata negra procedent de Sao Tomé i cada rajola es pot comprar per 6 euros. Se n'han fet 5.000 unitats i cadascuna d'elles està numerada, ja que tenen premi.

15 anys Xocolater (1)

L'embolcall imita un bitllet d'avió amb un passaport en què s'explica una ruta per fer en un viatge de deu dies que el mateix Xocolater de Taradell, Raül Cegarra, acompanyat de la seva dona, Sandra López, i del biòleg Jaume Sañé, faran a l'illa de São Tomé i Príncipe. Ara bé, el viatge no el faran sols: se sortejaran quatre viatges més amb totes les despeses pagades. El sorteig es farà el matí del 6 de gener durant el Concurs de Reis de Ràdio Taradell.

3c6f0463 9fda 4bd4 9d19 2624970bf046JPG

A banda de la presentació de Batecs dolços, l'acte del dia 8 va servir per fer un repàs de la trajectòria d'El Xocolater de Taradell, lligada sobretot en els projectes solidaris en què ha participat, però també molt centrada en l'ictus que va patir la seva dona, fa dos anys, i en la seva recuperació. Un dels moments més emotius va ser quan el músic Santi Serratosa i Sandra López van protagonitzar dues actuacions que van rebre una forta ovació del públic assistent a la sala.

Aquesta és la tercera xocolata que presenta El Xocolater de Taradell. Amb motiu del desè aniversari, l'any 2018, va presentar Utopia i, el novembre del 2012, Caligo

 

Entrevista al programa Taradell al dia:

twitter