130 nens protagonitzen una gran cantata a Taradell

En l'espectacle, dirigit per Guillem Soler, hi van participar professors i alumnes de l'Escola de Música i actors de Canya que no és conya.

Dilluns, 13/05/2019

Cantata _ Ràdio Taradell

 

130 alumnes de les escoles de Taradell van protagonitzar aquest diumenge una gran cantata al Centre Cultural Costa i Font. Sota el títol El nen enamorat de la lluna, hi van participar alumnes de primer i segon de Primària de Les Pinediques i de primer, segon i tercer del Sant Genís i Santa Agnès. La música en directe va anar a càrrec de professors i alumnes de l'Escola de Música i la història la van narrar actors de Canya que no és conya. El professor Guillem Soler va ser l'encarregat de dirigir l'espectacle, organitzat per La Fundació l'Arpa i Ajuntament de Taradell.

El nen enamorat de la lluna explica la història d'en Daniel, que no podia atrapar la son i mirant per la finestra va veure la lluna, tan gran, tan bonica i tan bufona que se'n va enamorar. En aquell moment, decideix que vol arribar a la lluna per fer-li un petó i és quan comença l'aventura. Una aventura que va enamorar el nombrós públic que va omplir el Centre Cultural Costa i Font.

 

 


 

twitter