100.000 compres i més de 2.700 clients amb la TCT

La targeta comercial dels botiguers de Taradell es va posar en marxa ara fa un any.

Dimecres, 29/12/2021

L'Associació de Botiguers de Taradell (ABT) està d'enhorabona. Un any després de posar en marxa la Targeta Comerç Taradell (TCT), en col·laboració amb VicComerç, el balanç és molt positiu. Ja la tenen més de 2.700 clients, dels quals un 77% són veïns del poble, però també és destacable que la resta (un 23%) són de fora de Taradell. Des de l'ABT també remarquen que, durant l'últim any, s'han fet 100.000 compres en què els clients han passat la TCT. Això suposa una facturació total de gairebé 1.700.000 euros.

Targeta ABT

Els botiguers també calculen que el 96% dels usuaris que tenen la TCT l'han fet servir en algun moment durant l'últim any i, entre tots, han generat uns 24.000 euros en forma de descomptes.

La Targeta Comerç Taradell es va començar a aplicar ara fa un any, coincidint amb l'anterior campanya de Nadal, i, des de llavors, l'ABT ha vehiculat totes les promocions a través de la TCT. La d'aquest Nadal és la setena campanya del 2021. Recordem que se sortegen 1.200 euros en vals de compres. 

La targeta està molt estesa als establiments del poble. Una seixantena dels 70 establiments associats ofereixen la possibilitat de fer-la servir als seus clients per gaudir de descomptes i promocions.

 

Entrevista a Fèlix Verdaguer, membre de l'ABT, a partir del minut 55:

twitter