1.201 estudiants comencen el curs a Taradell

És el segon inici de curs marcat per les restriccions de la pandèmia.

Dilluns, 13/09/2021

Aquest dilluns, les aules de tot el país s'han tornat a omplir després de les vacances d'estiu. En el cas de Taradell, un total de 1.201 estudiants han tornat a classe per afrontar el seu tercer curs marcat per la pandèmia. El curs 19-20 va acabar al març; fa un any, van tornar les classes presencials amb restriccions i, ara, l'inici del nou curs es manté marcat per la pandèmia.

L'Institut és el centre que té més alumnes de tot el poble: 536 han començat les classes. Pel que fa a les etapes d'Infantil i Primària, Les Pinediques tenen 391 estudiants; el Sant Genís i Santa Agnès, 181, i l'escola rural El Gurri, 31. Finalment, l'escola bressol té 62 inscrits aquest any.

Entre les mesures que s'apliquen aquest curs, les entrades continuen sent esglaonades. La mascareta continua sent obligatòria per a tot el professorat i personal del centre i també per a l'alumnat a partir de primer de primària. L'alumnat se la pot treure al pati o en activitats a l'aire lliure, sempre que no es barregin amb altres grups bombolla.

Sí que hi ha canvis en cas que es detecti un positiu a classe. Els alumnes vacunats amb la pauta completa o que hagin passat la malaltia en els últims sis mesos ja no han de fer quarantena si hi ha un contagi al grup i poden continuar fent classe de forma presencial. Els no vacunats sí que s'han de confinar a casa com a contacte estret i continuaran tenint classe, però de forma virtual. Recordem que, ara, la vacunació està autoritzada a partir dels 12 anys i és gratuïta.

 

 

 

 

 

twitter