Rècord de participants al Torneig F5, amb 122 equips

Com a novetat, totes les categories tindran fase de classificació a una competició de nivell Or o de nivell Plata.

Dimecres 12/06/2019

Un total de 122 equips repartits en cinc categories participaran al Torneig de F5 Taradell durant tot el mes de juliol. Aquesta xifra marca un nou rècord amb 117 equips. De fet, tot i incrementar les places, hi ha equips que no han pogut entrar al campionat. En total hi participaran 10 equips de categoria prebenjamí, 20 de benjamí, 40 d'aleví, 28 d'infantil i 24 de cadet, que disputaran els partits des del 25 de juny al 27 de juliol en un dels quatre camps muntats sobre la gespa artificial de La Roureda. 

Una de les novetats d'aquesta edició és que totes les categories tindran fase de classificació per enquadrar els equips a una competició de nivell Or o de nivell Plata. Aquest sistema de competició es va instaurar l'any passat a les categories benjamí, aleví i infantil amb molt bona rebuda dels participants i enguany s'ha decidit implementar a cadet i prebenjamí. 

La primera setmana i mitja del torneig, tots els equips disputaran una fase de classificació amb grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup passaran a fase Or de la seva respectiva categoria i els dos últims passaran a fase Plata. Durant la tercera, quarta i la meitat de la cinquena setmana es disputaran la fase de grups per decidir la fase final.

L'altra novetat és que no es farà fase de consolació de cada categoria. Així, la fase final es centrarà amb els quatre últims dies de torneig. Dimecres 24 i dijous 25 de juliol, es disputaran els quarts de final de cada categoria; el divendres 26, es disputaran les semifinals, i les finals i partits de tercer classificat es disputaran com el dissabte 27 de juliol a la tarda-vespre.

Per segon any, l'organització posa a l'abast de tots els participants una app a través de la qual es podran consultar resultats, classificacions i es donaran notificacions d'incidències o comunicacions oficials. L'aplicació es pot trobar sota el nom UD Taradell.