Inscripcions obertes per un taller sobre telèfons mòbils per a gent gran

Es farà durant tres dijous del juliol al local de l'Associació de Jubilats, on es poden fer les inscripcions fins el 5 de juliol.

Dilluns 10/06/2019

En el marc del programa Gent Gran Activa, s'organitza un taller adreçat a persones de més de 60 anys per aprendre utilitzar el telèfon mòbil. Aquest taller anirà a càrrec d'un grup de joves del Punt Jove de Taradell, que transmetran els seus coneixements a totes aquelles persones que  hi estiguin interessades.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure l'intercanvi intergeneracional i formatiu entre els joves i les persones més grans de 60 anys del municipi, a més d'ensenyar a les persones grans que aprenguin utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia sobre les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual.

El taller es farà els dijous 11, 18 i 25 de juliol, de les 10 a les 11 del matí al local de l'Associació de Jubilats de Taradell. Les inscripcions es poden fer fins el divendres 5 de juliol a l'Associació de Jubilats de Taradell.

Cartell taller mòbils gent gran