Participa al Club de Lectura Jove de la Biblioteca de Taradell

El llibre escollit és El bestiari d'Axlin de Laura Gallego

Dimarts, 25/08/2020

Des de la secció Jove de la Biblioteca us proposem un Club de Lectura per aquest estiu per a joves a partir de 12 anys. Es tracta del primer llibre de la saga Guardians de la ciutadella El bestiari d'Axlin (2018) de Laura Gallego, una nova trilogia que parla sobre un món ple de monstres i com sobreviure-hi. El secret de Xein (2018) i La missió de la Rox (2019) complementen la saga.

Des de la Biblioteca de Taradell us facilitarem els exemplars dels llibres per fer la lectura al llarg d'aquest estiu, i un cop llegit, el divendres 18 de setembre a les 6 de la tarda ens trobarem per fer una tertúlia-debat on, entre tots exposarem les reflexions i opinions, del llibre.

Vine i participa al Club de Lectura Jove: llegeix per compartir, llegeix per diversió, llegeix per conèixer món. 

 

Argument El bestiari d'Axlin

Portada_El bestiari d\'Axlin

Els humans s'han organitzat en enclavaments on intenten sobreviure dels atacs dels monstres. Ditsllargs, crestats, galopants… Malgrat ser tots diferents, aquests monstres tenen una única obsessió: matar persones. L'Axlin és coixa des que a quatre anys la va atacar un nuós. No és prou ràpida, potser, per a lluitar contra els monstres, però ha trobat una manera d'ajudar: sortir de l'enclavament per a estudiar aquestes criatures i recollir tota la informació en un llibre. Al llarg d'un viatge ple de perills i coneixences el bestiari de l'Axlin es converteix a poc a poc en un llibre molt preuat.

 

L'autora

Careto_Laura Gallego

Laura Gallego (Quart de Poblet, 11 d'octubre de 1977) és una escriptora valenciana de literatura juvenil i infantil especialitzada en temàtica fantàstica. Ha estudiat Filologia Hispànica a la Universitat de València. Als 21 anys va escriure la seva primera novel·la publicada, Finis Mundi (1999), amb la que obtingué el primer Premi El Vaixell de Vapor de l'editorial SM. El seu segon premi El Vaixell De Vapor el va aconseguir el 2001 amb La llegenda del Rei Errant (2001). L'obra amb la qual va obtenir major popularitat va ser la trilogia Cròniques de la Torre. Arran d'aquesta trilogia va sorgir un gran interès per la seva obra. Però tot i que la seva fama es deu principalment a les novel·les juvenils, ha publicat també obres dirigides a un públic menor, incloent-hi els prelectors (Retorn a l'Illa Blanca, El carter dels somnis o la sèrie d'Alba, entre altres). El 2004 va començar la seva segona trilogia, titulada Memòries d'Idhun.

Consulta els llibres de Gallego que tenim a la Biblioteca de Taradell.