#JoEmQuedoACasa: concert romàntic amb Guillem Soler i lectura amb Aniol Florensa

El músic oferirà una actuació a través d'Instagram Live aquest dissabte al vespre.

Dissabte, 21/03/2020

Per omplir aquests dies de confinament, i a les portes del cap de setmana, us presentem un parell de propostes ben interessants: una de musical i romàntica per aquest dissabte al vespre i una altra per fomentar la lectura.

Nit romàntica amb Guillem Soler

El músic Guillem Soler, teclista a Tastet de Gospel i professor de l'Escola de Música de Taradell, s'ha proposat amenitzar els sopars romàntics que les parelles facin aquest dissabte a la nit. Oferirà un concert a través d'Instagram Live (@guillemsolermusic), en què promet "cançons d'amor i balades". El seu objectiu és que "les parelles es posin guapos i guapes, i facin un sopar amb espelmes i bon menjar".

Malgrat que Soler acaba de publicar el seu primer disc en solitari, Totem, ell les acompanyarà de les 21.30 a les 22.30h amb un concert de versions. Diu que també es pot veure amb família, però avisa que no farà cançons "esverades". "Després us esvereu, si ho voleu, i feu jocs de taula o jocs de nit". I espera que l'actuació tingui molt èxit i que, "d'aquí a 9 mesos, els hospitals estiguin a rebentar, però no pel coronavirus, sinó perquè estigueu parint".

Per cert, no us perdeu les històries que ha penjat a Instagram per promocionar el concert virtual.

Concert Guillem Soler Instagram

El llibre de Florensa, gratuït

Presentació llibre Aniol Florensa _ Ràdio TaradellQui també ofereix una proposta via Instagram és Aniol Florensa, que fa menys d'un any va publicar la seva última novel·la, L'últim esmolet. Qui encara no l'hagi llegida ara té una bona oportunitat perquè l'escriptor ofereix el llibre digital "totalment gratuït". Només cal enviar un correu electrònic a ultimesmolet@gmail.com i Florensa l'enviarà sense cobrar ni un euro.

L'últim esmolet (Editorial Gregal) és la lluita inconscient d'un vell caçador de criatures fantàstiques catalanes perquè el seu llegat no caigui en l'oblit, mentre intenta salvar la seva neta de les urpes de la més malvada d'aquestes bèsties.

Florensa llibre Instagram