El Xocolater de Taradell participa a les jornades del Trufforum a Vic

Una vintena de persones participen en una sessió sobre xocolata, tòfona i cava.

Dilluns, 27/01/2020

Xocolater Trufforum _ Ràdio Taradell

 

Raül Cegarra, molt més conegut com El Xocolater de Taradell, va ser dissabte un dels protagonistes de la festa de la tòfona i la gastronomia Trufforum, que s'ha fet a Vic. Una vintena de persones van participar en una sessió a El Sucre de Vic sobre xocolata, tòfona i cava, en què Cegarra va aportar-hi fins a tres creacions.

Així, els participants van fer un bombó origen Sao Thomé i tòfona, un bombó d'armanyac i tòfona, i pa de pessic de pastanaga, vainilla i mantega de tòfona. A partir d'aquí, cada elaboració es va marinar amb tres caves, a càrrec de Panadès Alemany.

El Trufforum és l'esdeveniment de referència del sector de la tòfona negra a nivell internacional, impulsat per l'European Mycological Institute. Aquest congrés té per objectiu promoure l'ús responsable de la tòfona a les cuines domèstiques i professionals. Per aquest motiu durant tres jornades consecutives el Trufforum Vic 2020 va oferir diversos espais i escenaris on es van explicar les virtuts d'un producte excels i de gran valor, no només des de l'àmbit gastronòmic sinó també des de la perspectiva del desenvolupament territorial. 

Xocolater Trufforum _ Ràdio Taradell