Participa a la travessa dels Oscars de la Biblio

Des de la secció de cinema de la biblioteca us animen a participar a la Travessa dels Oscars 2020! 

Dimarts, 21/01/2020

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell organitza, per setzè any consecutiu, la travessa dels Oscars. Hi poden participar tots els usuaris, a partir de 14 anys, omplint les butlletes que es poden trobar al taulell de préstec de la Biblioteca. Només s'accepta una butlleta per persona. En cas de dipositar-ne més d'una, no en serà acceptada cap i quedaran automàticament anul·lades. En concret, cada participant ha de fer les seves apostes per a deu categories: a la millor pel·lícula, al millor director, al millor actor i millor actor secundaris, millors actrius principals i secundaries, millor pel·lícula estrangera, millor banda sonora, millor vestuari i millor pel·lícula d'animació. Hi pots participar fins al 8 de febrer a 2/4 de 2 del migdia.

La cerimònia de la 92a edició dels Oscars se celebrarà el 9 de febrer en el Dolby Theatre de Hollywood. El guanyador/a obtindrà un regal sorpresa! 

Aprofitant que arriben els Oscars, us recordem que a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font hi podeu trobar una àmplia secció de cinema.