Berta Vaqué deixa l’Ajuntament de Taradell després de 10 anys

Del 15/07/2019 al 15/07/2099

Berta Vaqué, qui ha treballat els darrers anys com a cap de la Unitat Tècnica de l'Ajuntament de Taradell deixa aquest dilluns el seu lloc de treball després d'acceptar una oferta de feina com a Cap de Gabinet d'Alcaldia a l'Ajuntament de Vic.

Berta Vaqué

 

Vaqué va començar a col·laborar fa deu anys a l'Ajuntament de Taradell com a Tècnica de Cultura, centrant-se en el Centre Cultural Costa i Font. Fa tres anys va ser nomenada càrrec de confiança per l'exalcalde Lluís Verdaguer i va assumir tasques organitzatives gerencials dintre de l'organigrama municipal, per la qual cosa era molt coneguda per les entitats i teixit associatiu -s'encarregava de dinamitzar i de gestionar tant les subvencions que rep l'ens municipal com les que atorga, entre d'altres funcions.

La seva preparació, professionalitat, capacitat de treball i bon tracte van ser determinants perquè l'actual equip de govern li renovés el càrrec de confiança. Tot i que li dol que no hagin pogut treballar conjuntament, l'alcaldessa Mercè Cabanas li desitja molts d'èxits i encert en la seva nova aposta profesional i li agraeix la feina feta.