El concurs 'No perdis el tren' ja té guanyadors

Un any més les biblioteques acreditades com a Punts d'Informació Turística, entre elles la Biblioteca de Taradell i amb la col·laboració de Renfe, han organitzat el concurs No perdis el tren.

Dilluns, 08/07/2019

Per segon any consecutiu, l'acció s'ha proposat sota un model de concurs de microrelats. Aquests microrelats havien d'estar inspirats sobre una fugida en tren basada en imatges del territori i el text havia de continuar la frase “Aquell dia el tren no es va aturar”. Aquest any els participants han enviat un total de 402 microrelats.

Els premis han estat 2 passis Interrail de 2a classe per a dues persones, assignats segons les categories següents: d'una banda, les categories Microrelat més ben escrit  a través de les valoracions de les biblioteques del projecte Punts d'Informació Turística, i d'altra la categoria Microrelat més votat a través de la pàgina de Facebook No perdis el tren.

Els guanyadors de cada categoria han estat els següents:

 

Categoria A) Microrelat més ben escrit: 1 Interrail Global Pass continu de 22 dies

Desastre ferroviari: El tren va passar per sobre d'una àvia lligada a les vies, un policia, una vaca, un superheroi i un dinosaure. Però com que ja era l'hora d'anar-se'n a dormir, en Joanet va arreplegar el trenet de fusta i tots els ninots de plàstic per desar-los a la capsa de joguines.

Autor/a: Molocleuqim

 

Categoria B) Microrelat més votat: 1 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 2 mesos

Choque: Aquel día el tren no se detuvo. Los raíles, inconscientes, siguieron deslizando ruedas de recuerdo. El impacto fue inevitable. Las fotografías de un pasado juntos y el futuro de una vida que nunca llegaríamos a vivir.

Autor/a: Cristina Llum