Ampliem el ventall d'activitats i espais accessiblea a menors d'entre 14 i 16 anys

Hem desenvolupat programes d'entrenament a sala fitness específics i, a més, obrim la porta a les activitats dirigides aquàtiques

Benvolguts abonats i abonades,

a partir d'aquest mes d'Octubre, els menors d'entre 14 i 16 anys podran accedir també a les activitats dirigides aquàtiques i, a més, a la sala fitness disposaran de programes d'entrenament específics que els tècnics han dissenyat per a usuaris d'aquestes edats.

Recordeu que els pares/mares que volgueu que els vostres fills i filles puguin accedir a aquests espais heu de signar una autorització a la recepció del centre ja que la normativa general del club veta aquests espais i totes les activitats fins als 16 anys.

La normativa general de l'autorització que es signa és la següent:

Autoritza a que accedeixi a les activitats dirigides i sala de fitness sempre que es compleixi amb les següents normes:

Sala de fitness:

  1. En arribar a la sala, el menor s'adreçarà sempre al tècnic per a demanar-li la plantilla d'entrenament dissenyada específicament per als usuaris d'edats compreses entre 14 i 16 anys.
  2. L'ús que el menor podrà fer de la sala quedarà restringit de manera exclusiva a les plantilles d'entrenament que el tècnic li donarà, no podent fer cap exercici pel seu compte sense haver-ho consultat prèviament amb ell/a.

 

Activitats dirigides

  1. Queda restringit l'accés a
    1. Body Pump
    2. CXWORX

 

El monitor tindrà la capacitat de vetar temporalment o de manera definitiva la presència del menor dins la sala (AD, Piscina o Fitness) si considera que:

  1. No segueix el ritme de les classes
  2. El seu comportament no és l'apropiat
  3. Interfereix en el correcte desenvolupament de l'activitat