L'eBiblio incorpora 2.300 pel·lícules al seu catàleg

Des de fa uns dies la plataforma eBibio Catalunya ha incorporat en el seu catàleg diverses pel·lícules.
Dimecres, 08/08/2018

Concretament conté més de 2.300 títols de pel·lícules per visualitzar en línia a través del nou servei, ebibliocat.efilm, també gestionat conjuntament per la Gerència amb la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Biblioteques de Barcelona. El catàleg que s'ofereix inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals triats per una comissió de bibliotecaris especialistes de la XBM a partir dels fons distribuïts per Filmin.

 
Els continguts estan integrats parcialment a la plataforma, en el sentit que es poden trobar pel cercador d'eBiblio Catalunya i també dins l'apartat Matèria sota l'epígraf Pel·lícules, però el préstec i la visualització es fa des de la plataforma ebibliocat.efilm  amb un espai personal propi,  pel que l'usuari caldrà que es validi primer a l'eBiblio Catalunya i després aebibliocat.efilm, com sempre amb el número de carnet de biblioteca i el PIN. 
 
Cada usuari podrà tenir en préstec dues pel·lícules simultàniament amb un màxim de 8 títols al mes. El  temps de visualització de cada pel·lícula és de 72 hores i amb la mateixa validació s'hi podrà accedir des de diferents dispositius. Les pel·lícules es poden visionar en streaming des de qualsevol ordinador, mòbil o tauleta.