Ja han finalitzat les obres del Camp de Futbol La Roureda

Dimarts, 10/04/2018

foto 0 - camp de futbol la roureda 2018

El passat dijous van finalitzar les obres de substitució de la gespa artificial del Camp de Futbol de la Roureda. L'actuació que han durat poc més de tres setmanes ha anat a càrrec de l'empresa Playgreen Sports SL qui es va adjudicar el concurs públic realitzat a principis d'any. Després del desgast de la gespa col·locada l'any 2002, la primera que es va col·locar al país i que li donaven una utilitat de deu anys, feia que aquesta obra fos prioritària executar-la durant la present legislatura.

La primera fase va consistir a retirar tot el material esportiu del camp (porteries, banquetes…), es va treure la gespa artificial que quedava enrotllada a una màquina especialitzada que la separava dels reblerts de sorra i cautxú, es va netejar la base actual, es va anivellar de nou la superfície de quitrà i es van tapar els forats del sistema de reg que hi havia fins ara per posar-ne un de nou.

Un cop feta l'adequació del terreny es va procedir a la instal·lació de la nova superfície. La nova gespa artificial està especialment dissenyada per a la pràctica del futbol gràcies a la seva combinació de fils de polietilè d'alta densitat i el compliment de tota les normatives com marca la FIFA. També està dissenyat específicament per a la reducció de l'efecte "splash" i el fil teixit sobre doble backing està especialment reforçat i és 100% polipropilè. Un cop aplicada i encolada tota la gespa, tot seguit es van marcar les línies de futbol 11 i es va aprofitar per marcar les línies del camp de futbol 7 de color groc, ambdós casos segons el criteri que marca la RFEF i la FIFA. Sobre el terreny de joc també s'hi ha aportat sorra quarsosa de sílice, sorra i cautxú i després s'ha anat raspallant la gespa amb un petit tractor perquè s'apliqués a la base i quedés ben repartit.

El terreny de joc té exactament les mateixes dimensions que l'anterior, deixant un metre i mig de seguretat entre la línia de banda i la tanca, i dos metres i mig entre la línia de la zona de les porteries i la tanca perimetral del camp. Un cop finalitzades les tasques, es van recol·locar les porteries i el material esportiu del camp.

Per altra banda també s'hi han fet dues actuacions més. La primera la instal·lació d'un nou sistema de reg més potent i també s'han canviat totes les cadires de la graderia.

L'obra es va adjudicar per un valor de 175.000 euros + IVA.

 

Galeria d'imatges durant l'actuació

 

foto 1 - camp de futbol La Roureda
Foto 2 - camp de futbol La Roureda
foto 3 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 4 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 5 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 6 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 7 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 8 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 9 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 10 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 11 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 12 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 13 - camp de futbol La Roureda 2018
foto 14 - camp de futbol La Roureda 2018