Setze famílies han participat a l'espai familiar 'El racó d'en Tià'

La setmana passada va finalitzar la primera edició de l'espai familiar 'El Racó d'en Tià', un espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.
Dijous, 09/06/2016

L'activitat, que s'ha portat a terme a la sala Infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, ha comptat amb setze famílies que han valorat molt positivament la iniciativa. 'El Racó d'en Tià' va començar el dia 6 d'abril i ha comptat d'un total de 9 sessions que s'han realitzat  els dimecres d'1/4 d'11 del matí fins a les 12 del migdia. L'espai ha estat un lloc de trobada per a famílies que ha permès el suport grupal i el compartir i intercanviar experiències relacionades amb la criança dels fills.

Cada setmana s'ha abordat una temàtica d'interès per les mares i pares que hi han participat. També s'ha comptat amb espais de joc, realització de dinàmiques de confiança i coneixement i narració de contes, entre d'altres. Durant les sessions s'ha adequat l'espai de la biblioteca perquè els infants poguessin jugar, experimentar i relacionar-se amb altres infants i adults, mentre els pares participaven en les activitats proposades.
 

Resum fotogràfic de l\'activitat \'El Racó d\'en Tià\'
El Racó d\'en Tià