Directori

Adreça
C/ de les Abelles, s/n - 08552 - Taradell - Barcelona
Contacte
Jordi Molist

Club Parc d’Esports

El Club del Parc d'Esports de Taradell, situat al carrer de Sant Jordi, 9, es va fundar el 9 de gener del 1975. En els seus inicis constava de dues pistes de tennis, pista poliesportiva i piscina d'estiu. Posteriorment va passar a tenir tres pistes de tennis i actualment disposem de piscina d'estiu, dues pistes de pàdel, dues pistes de tennis i una pista poliesportiva. Ens dediquem a la pràctica i al foment dels esports següents: arts marcials, bàsquet, escacs, pàdel, patinatge, tennis i tennis taula.

Tenim molt ben diferenciades dues etapes anuals.

Club Parc d’Esports

A l'hivern: arts marcials, bàsquet, escacs, patinatge, escola de tennis i de tennis taula i classes de pàdel. Participem en competicions oficials federades i del Consell esportiu d'Osona. També organitzem tornejos de pàdel femenins, masculins i mixtos. 

A l'estiu: oferim un ventall molt gran d'activitats i casals per a nens i nenes de totes les edats: Casalet creatiu per a nens i nenes de 3 a 6 anys, Casal esportiu de 7 a 14 anys, cursets de natació per infants i adults,  Aquazumba,  classes de tennis i de pàdel, Casal de patinatge, Casal de tennis taula, Classes particulars de natació,  pàdel i tennis.

Tenim la piscina oberta des de Sant Joan fins l'11 de setembre de les 11h del matí fins a les 20h.

 

Bànner Solstici (1)
Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner