Educació

Tres alumnes de l'Institut de Taradell presenten els seus treballs de recerca a la biblioteca

Tània Ricart, Genís Serrabassa i Erola Puigsech són el alumnes que van fer la presentació oral dels seus treballs de temàtica ben diferent i d'una alta qualitat davant un públic format per familiars, amics, professors i membres del Consell Escolar Municipal. 
Divendres, 14/11/2014

Genís Serrabassa: Arduino

"Arduino és  microcontrolador de codi obert o de hardware lliure. Això permet utilitzar qualsevol codi, sigui creat per un mateix o bé sigui d'accés públic que podrem  modificar-lo de manera totalment legal per crear tot tipus de dispositius i projectes.

Partint d'aquí, el meu treball es basa en conèixer què és Arduino, com funciona (teòricament) i realitzar diversos projectes per familiaritzar-me amb el seu codi i acabar realitzant projectes propis amb els coneixements adquirits (pràctic) com el control de color de LED's RGB, sensors de temperatura, sensor de distància ultrasònics... ". 

Tània Ricart Fajul:  Mecanització al camp a Taradell: un abans i un després

El treball en qüestió es situa al període de mecanització del camp a Taradell, que es va produïr concretament a les dècades dels 50 i 60. Tracta de com aquests canvis van marcar un abans i un després, tant a les feines del camp com a les persones que ho van viure, entre altres coses.

 Erola Puigsech Autonell :  "Analysis and comparison of British English, American English and Australian English"  (Anàlisi i comparació de l'anglès britànic, americà i australià) .                        

"In what ways is the English spoken in Britain, the USA and Australia different? This project hopes to answer the question from grammar to pronunciation together with spelling, vocabulary and a bit of history."

(De quina manera és diferent l'anglès parlat al Regne Unit, als Estats Units i a Austràlia? Aquest treball pretén respondre la pregunta des de la gramàtica fins a la pronúncia junt amb l'escriptura, vocabulari i una mica d'història.)

Els alumnes amb el director de l\'Institut i els seus tutors