Educació

Ampliació i millora del Parc Infantil ubicat al costat del dispensari

Divendres, 13/02/2015

Els parcs infantils són un espai de trobada per a les famílies i els seus membres, per aquest motiu, des de fa un temps, l'Ajuntament de Taradell està portant a terme diversos treballs de manteniment i millora en diferents àrea de joc del municipi. L'última actuació és l'ampliació i millora del parc infantil ubicat al costat del dispensari.

Els treballs que s'han realitzat per adequar l'àrea infantil inclou l'ampliació de la superfície d'esbarjo amb la col·locació de 3 jocs nous i 3 molles i l'adequació d'alguns jocs ja existents. S'ha aprofitat per reubicar  un dels conjunts modulars que hi havia al parc del Centre Cultural Costa i Font, instal·lant-lo al parc infantil del costat del dispensari. D'altre banda, a l'àrea de joc del Centre Cultural Costa i Font s'ha instal·lat un joc adreçat a infants de 0 a 3 anys.

S'ha millorat l'entorn amb la incorporació de mobiliari urbà, bancs i papereres, i plantació de nou arbrat per generar ombra.

Amb l'objectiu de garantir la seguretat dels usuaris, part del perímetre de l'àrea de joc s'ha protegit amb un tancament de bruc, s'ha delimitat amb un tancament de fusta el perímetre de l'àrea que dóna al carrer i s'ha arreglat i finalitzat el tram de vorera que faltava.

La nova àrea de joc permetrà que els infants i joves puguin gaudir d'un espai de lleure de qualitat.

ampliació i millora del parc infantil costat del dispensari