COVID-19

Informació, en revisió permanent, sobre l'afectació del coronavirus a Taradell

Dimecres, 11/03/2020

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ divendres, 22/10/2021 a les 15:30

Informe del risc de rebrot de divendres 22 d'octubre de 2021

Regió
Comarca
Municipi
Setmana actual Setmana anterior
PCR+ Taxa PCR+ x 100.000h PCR+ Taxa PCR+ x 100.000h
Catalunya Central 199 38,76 182 35,45
Osona 65 39,77 69 42,22
Taradell 4 60,74 1 15,19

FONT / Cens de prevalença hospitalaria. Informació desagregada per pacient que remeten els centres hospitalaris del SISCAT, de forma automatitzada i de dilluns a divendres (excepte festius), a la Delegació de la Generalitat a la Catalunya Central. Al peu d'aquesta pàgina hi han disponibles tots els informes d'ençà que es publiquen a la web municipal.

Actualment, Taradell es troba en la FASE D'ACTIVACIÓ. En funció de la fase en que ens trobem, les restriccions en mobilitat, sortides al carrer, activitat física, obertura d'establiments comercials i altres àmbits, poden ser més o menys estrictes.

Així mateix, l'obertura progressiva d'algunes activitats suposa un procés gradual de revisió de les mesures de contenció, i s'anirà revisant amb el màxim rigor, podent tornar a fixar mesures si la situació ho requereix. Per això és fonamental la col·laboració de tothom i l'estricte compliment de les mesures d'autoprotecció. Com més controlada estigui la pandèmia, abans podrem avançar. És feina de tots i totes.

Preguntes més freqüents

Al web de la Generalitat de Catalunya també hi podeu consultar les preguntes freqüents per resoldre els dubtes sobre els temes que siguin del vostre interès sobre la COVID-19. Per exemple, quan heu de fer servir la mascareta, què heu de fer si sou un contacte directe, on s'ha de renovar l'atur, etc. La informació s'actualitza diàriament i està organitzada per temes. Pot ser que una pregunta estigui a més d'un tema.

Així mateix, us recomanem que seguiu les xarxes socials de l'Ajuntament de Taradell, per informar-vos de les diferents mesures que es vagin prenent en aquesta crisi sanitària i en la resta d'àmbits que són de competència municipal. També podeu acudir a Ràdio Taradell, la ràdio municipal que, com a mitjà públic, ha mantingut el servei durant tota la pandèmia, i a Taradell.com per informar-vos de l'actualitat del poble.

Tot seguit podeu consultar informació més concreta sobre les especificitats que afecten el poble de Taradell, i els informes diaris sobre l'afectació de la Covid-19 al nostre municipi.

Recursos i informació relacionada

Documents

Coronavirus COVID-19 / Fase d'activació
Coronavirus COVID-19 / Fase d'activació
Coronavirus COVID-19 / Fase d'activació
Quins establiments poden obrir? Em puc moure lliurement? Resoleu tots els dubtes.
Per ajudar a tothom que ho necessiti, especialment les persones més vulnerables, el jovent de Taradell va crear a l'inici de la pandèmia una xarxa de voluntariat. Actualment, amb l'increment...