L'EAS Taradell incorpora un servei d'entrenador personal

S'oferirà en diferents modalitats a partir del dijous 18 de febrer

Dimecres, 17/02/2021

L'EAS Taradell engega un nou servei d'entrenador personal, que es podrà contractar a la recepció del centre, on us informaran de quins són els tècnics que s'han format i han superat les proves per acreditar-se com a entrenadors personals (EP) així com de la disponibilitat horària de cadascun d'ells.

El servei d'EP pot ser per a àmbit aquàtic o de fitness i l'entrenador/a prepararà les sessions en base a les vostres necessitats per tal de que assoliu tots els vostres objectius.

Creiem fermament en aquest servei com a eina per a proporcionar una experiència d'alta qualitat, a mida de cada persona, adaptat a les necessitats, capacitats i/o mancances individuals i, sempre, focalitzat en els objectius que es plantegin, tant siguin de rendiment com de salut.

Totes les sessions d'EP seran d'una hora i es duran a terme a la piscina (en cas d'EP aquàtic) o a la sala d'entrenament funcional (en cas d'EP fitness) ja que entenem que és un espai reservat, que compta amb el material d'entrenament més modern i aporta privadesa al servei; malgrat tot, segons necessitats, puntualment, es podria dur a terme a la sala fitness de l'EAS.

Les modalitats de contractació són:

- Sessió única

- Pack 5 sessions

- Pack 10 sessions

- EP Duo

- EP 3

- EP 4

Informeu-vos a la recepció del club sobre preus, horaris i entrenadors disponibles.

 

 

twitter