L'EAS Taradell recupera el 100% de l'aforament

Dilluns, 05/12/2022

Segons ha informat la Generalitat de Catalunya, des de dissabte 16 d'octubre es permet l'accés al 100% de l'aforament a tots els gimnasos i centres esportius, tant als espais interiors com exteriors.

A més, es permet la pràctica de l'activitat esportiva SENSE MASCARETA en activitats individuals sempre que hi hagi una distància de 1,5 metres entre usuaris. Això significa, a la pràctica, que es podrà fer activitat individual sense mascareta a la sala fitness de l'EAS TARADELL en aquelles zones on hi ha una distància d'1,5 metres entre màquines.

A les activitats dirigides col·lectives caldrà seguir portant mascareta.

La mascareta també segueix sent obligatòria en els moments en què no s'està duent a terme l'activitat física individual: per a circular per l'interior del club, a recepció, dins dels vestidors excepte a la dutxa, o a les grades dels pavellons esportius, per posar alguns exemples.

Podeu aclarir dubtes consultant el document de preguntes freqüents que ha elaborat la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat i que ha publicat a la seva web, clicant aquí:

Per qualsevol dubte sobre l'ús dels espais de l'EAS us podeu adreçar al personal del centre.

twitter