La Biblioteca redueix els serveis però es manté oberta

30/10/2020
30 de octubre de 2020

Es prorroga l'accés limitat a la Biblioteca fins al 23 de novembre.

Davant de l'augment generalitzat de casos de COVID-19, a partir d'aquest divendres 30 d'octubre i fins al 23 de novembre, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font realitzarà només el servei de retorn de documents i de prèstec de documents. L'accés a les sales i el servei d'Internet no està permès i han quedat suspeses les activitats. La Biblioteca però es manté oberta i amb el mateix horari. 

El servei de préstec mitjançant reserva i cita prèvia (recomenat), així com el de devolució de documents tindrà un funcionament similar al que es va portar a terme en l'anterior període de desconfinament. Es poden sol·licitar documents a través del formulari de cita prèvia, del telèfon 938 801 056, per correu electrònic escrivint a b.taradell@diba.cat i, també, via WhatsApp al 619 221 829.

Pel que fa a les devolucions, s'hauran de realitzar a la bústia de retorn de documents que hi ha situada a l'exterior de l'edifici, just a l'entrada de Can Costa.

En aquests moments els usuaris no poden accedir als prestatges per escollir els llibres però podeu trobar informació de tots els documents que hi ha a la Biblioteca a través del catàleg Aladí. També trobareu recomanacions a les nostres xarxes socials. 

Confinament

 

twitter