(SI)

Diumenge, 27/03/2016

Benvolguts Taradellencs,

Estem a l'inici d'un nou any, que és el primer exercici complert del nou Ajuntament, sorgit de les eleccions municipals de maig del 2015 i, malauradament, ens trobem totalment condicionats per dues sentències en ferm del TSJC, que considerem totalment injustes, i que limiten enormement la nostra capacitat d'inversió. Es tracta de les indemnitzacions que l'Ajuntament es veu obligat a pagar per l'accident de la tirolina al Gurri Xic, i per l'enderrocament de l'aparcament del “no-nat” hotel de la Roca. Des del nostre punt de vista, l'Ajuntament no té cap responsabilitat en cap d'aquests dos casos, però s'ha vist obligat fer front a ambdues indemnitzacions subsidiàriament, ja que els responsables directes s'han declarat insolvents.

Malgrat tot, els tres grups polítics amb representació a l'Ajuntament ens hem posat d'acord per fixar les prioritats inversores d'aquesta legislatura, amb l'objectiu d'impulsar aquelles infraestructures que considerem més necessàries en aquest moment. Per poder-les dur a terme, necessitarem, imprescindiblement, l'ajuda financera de la Diputació de Barcelona i d'altres institucions (públiques o privades).

Per últim, enllaçant amb el que escrivíem en l'últim butlletí, publicat per la Festa Major, ja s'han celebrat les eleccions plebiscitàries del 27 de Setembre, amb una victòria esclatant de les dues candidatures independentistes i, malgrat les dificultats per assolir un pacte que permetés la investidura del nou President de la Generalitat, a hores d'ara tenim un Govern que comença a agafar velocitat de creuer, amb l'objectiu d'assolir la Independència abans no acabi l'any 2017. Per contra, les eleccions al parlament espanyol del 20 de Desembre varen deixar una aritmètica parlamentària endimoniada i en el moment d'escriure aquestes línies, estem vivint un debat d'investidura d'un candidat que no va ser el de la força més votada i que només te el suport d'un altre partit, molt allunyat ideològicament del seu, i sense aconseguir prou suports per resultar investit. I s'ha arribat a aquesta situació esperpèntica després que el candidat de la força més votada, en un acte inversemblant de covardia política, renunciés al seu torn d'investidura!. Bé, ja s'ho faran.

I, tal com diu el nostre President, mentrestant nosaltres anem passant!.

Visca Catalunya Lliure