Ban de l'alcaldessa per informar de la revisió de finques iniciat a Taradell per la Gerència Regional del Cadastre a Catalunya

La revisió de discrepàncies de finques es fa per iniciativa pròpia del Cadastre en funció de les seves competències.

Dimarts 03/12/2019

L'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas Solà, ha emès un ban per fer saber a tota la població que des de la Gerència Regional del Cadastre a Catalunya s'ha informat a l'Ajuntament de Taradell del procediment d'esmena de discrepàncies de les finques de Taradell que estan desenvolupant, i que properament enviaran les notificacions corresponents als titulars cadastrals de les finques afectades.

Aquest procediment d'esmena de discrepàncies no ha estat sol·licitat per l'Ajuntament de Taradell, sinó que es porta a terme per iniciativa del propi Cadastre.

En cas que algún veí o veïna rebeu una notificació d'aquest tipus en relació a una finca de la vostra propietat, us podeu adreçar a les oficines de l'Ajuntament (Carrer de la Vila, 45) dins l'horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00h. –de les 9 del matí a les 2 del migdia– i els dilluns també de 16:00 a 19:00hh –de les 4 a les 7 de la tarda–) per resoldre qualsevol dubte o aclariment, o bé trucar al telèfon 938 126 100. També podeu enviar un correu electrònic a l'adreça contactar@taradell.cat.

Ban de l'alcaldessa
PDF - 164 Kb
Ban de l'alcaldessa