Un aplec diferent

21/06/2020
A 2/4 de 12 del migdia
Gratuït
 
Plaça de les Eres
Plaça de les Eres
08552 - Taradell (Barcelona) 
T. 938 126 100 - 
contactartaradell.cat

Es farà un programa en directe des de la plaça de les Eres, amb entrevistes i l'audició de la sardana Cantant l'amor. El programa es podrà presenciar en directe a la plaça.

La trobada s'ha transformat en un programa de ràdio que es farà diumenge al migdia en directe des de la plaça de les Eres. Amb aquest espai, es pretén rendir un homenatge a aquesta dansa i mantenir l'esperit d'un aplec que va començar l'any 1947.

Al llarg del programa, que començarà a dos quarts de 12, hi desfilaran persones vunculades a l'Agrupació Sardanista, que explicaran records i anècdotes, així com músics de la Cobla Genisenca i l'alcaldessa, Mercè Cabanas. El programa també es fa coincidint amb el Dia Universal de la Sardana, instaurat per l'Obra del Ballet Popular i que se celebra des de l'any 1960. Per això, pels volts de les 12, s'emetrà la sardana escollida per aquesta jornada, Cantant l'amor, de l'Avi Xaxu. Aquest any, es commemora el 150è aniversari del naixement de Josep Vicens i Juli, compositor de sardanes i músic nascut a l'Escala i conegut popularment com l'Avi Xaxu. Va compondre fins a 500 sardanes. 

El programa estarà dirigit per Laia Miralpeix i Marc Güell.