Directori

Adreça
C/ Joan Maragall, 2 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Correu electrònic

Què oferim?

Classes individuals i en grups reduïts
Primària, secundària i batxillerat. Professors especialitzats: reforç, ampliació, realització dels deures, preparació d'exàmens, tècniques d'estudi, organització i planificació.

Classes totalment adaptades a les necessitats de cada alumne i a les matèries que li cal reforçar: matemàtiques, llengües catalana, castellana i anglesa, ciències, etc.

Aula d'estudi / Deures dirigits
Espai ampli on estudiar o fer els deures de forma lliure amb el suport d'un professor. Atenció personalitzada per resoldre dubtes i donar suport i ajuda. Aula amb ambient d'estudi tranquil, material de consulta i connexió a internet.

Coordinació tutorial amb l'escola
Contacte entre els professors del centre i el tutor de l'alumne per tal de treballar de manera coordinada en el seu aprenentatge i la seva educació i formació.

Cursos guiats d'ordinografia
Mecanografia a través d'ordinador. Cursos amens i innovadors, adequats per a totes les edats i adaptats per a nens i nenes a partir de 9 anys.

Logopèdia
La logopèdia està indicada tant per a nens com per a adults, i té per objectiu la reeducació i rehabilitació dels problemes en el llenguatge tant oral com escrit.

Psicologia
Orientació, diagnòstic i tractament psicològic adreçat a infants i adolescents.

Activitats de lleure durant els períodes de vacances escolars

Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner