Directori

Adreça
Mas Can Pic S/N - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Correu electrònic
Casa de colònies


Qui sóm

Mas Can Pic
Mas Can Pic, és una antiga masia catalana que data del 1.693 i que va ser adaptada com a casa de colònies l'any 1988. Situada a la comarca d'osona, al terme de Taradell (a 6 km de Vic) i a la falda del Montseny

L'Equip del Mas Can Pic
Can Pic està gestionat per la família Puigbò Montull, juntament amb un seguit de persones (monitors/es, cuniers/es i equip de neteja) que fan el bon funcionament de la casa de colònies.

foto Mas Can Pic
Que fem?

Estades escolars
El Mas Can Pic, és un espai adequat per tots els nivells educatius, on es pot gaudí d'estades durant diferents dies amb activitats o sense.

Famílies i grups/colles d'amics
Si voleu gaudí amb els vostres d'un entorn rural en mig de la natura, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres. Vosaltres decidiu que voleu fer:  Passar el cap de setmana, un àpat especial, una jornada animada i en un entorn diferent...

Entitats i associacions
El Mas Can Pic està obert tot l'any per realitzar estades i activitats per a tota mena d'entitats, associacions i empreses. Són molts els exemples que ens visiten durant l'any: Esplais, caus, corals, castellers, geganters, escoles de música, escoles d'idiomes, empreses, etc. No dubteu a possar-vos en contacte amb nosaltres i en parlem!

Foto Mas Can PicAltres festes i celebracions
Busqueu un espai per ocasions especials? Us ajudem a que sigui un dia per recordar. Truqueu i farem una bona planificació a la vostre mida.

Casals i estades d'estiu
Organitzem casals i estades durant tot l'any per a totes les edats.

  • Casals de Nadal
  • Casals de Setmana Santa
  • Casals d'estiu
  • Casals de setembre
  • Camps de treball
  • Campaments
  • Colònies
Bànner Solstici (1)
Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner