Bústia ciutadana

Per a qualsevol dubte o suggeriment sobre la Seu-e contacteu a través de la bústia de suggeriments.

 

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari

 

Accepto rebre el butlletí informatiu municipal

De conformitat a la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal la informació que ens faciliti serà utilitzada únicament per contactar amb vostè en resposta a la sol·licitud realitzada.

Les dades es conservaran durant el termini legalment previst per les normatives en cada moment vigents i no seran cedides a tercers.

L'interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Ajuntament de Taradell, carrer de la Vila 45, 08552 Taradell per correu postal o per e-mail  dpo@taradell.cat. Podrà, també, presentar reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió cal utilitzar el tràmit específic que trobarà a la seu electrònica

He llegit i accepto la informació en matèria de Protecció de Dades http://www.taradell.cat/altres/avis-legal-general.html
.