Victòria històrica del CP Taradell davant el Liceo

Els blanc-i-blaus van superar el conjunt gallerc, invicte fins al moment a l'OK Lliga 2019/20.

Dilluns, 02/12/2019

El pavelló d'El Pujoló va viure dissabte una jornada històrica després que el CP Taradell superés el Liceo, un equip que arribava a Taradell com a líder i, a més a més, amb unes estadístiques impressionants: havia guanyat tots els partits disputats fins al moment a l'OK Lliga d'aquesta temporada i estava a un partit de superar el seu rècord històric de jornades consecutives guanyant, un rècord que es conserva de principis de la dècada els 90.

El Taradell va jugar un gran partit contra un equip que no li va posar fàcil, però els de Ferran Moreno van ser superiors en diverses fases del joc que els va permetre contrarestar les jugades dels gallecs que, a més a més, es van trobar amb la millor versió d'Albert Dalmau a la porteria i amb l'encert dels jugadors blanc-i-blaus. David Martínez va inaugurar el marcador en el minut 10, però, pocs segons després, el Liceo feia l'1 a 1. Poc més tard, Dani Rodríguez transformava una falta directa i el Taradell marxava al descans amb avantatge. Als tres minuts de la represa, Dani Rodríguez tornava a marcar i posava el 3 a 1 a l'electrònic. El partit s'havia posat de cara pels locals, però, a partir d'aquí, va arribar la reacció gallega amb els gols del capità Dava Torres i amb Oruste, que en tan sols un minut de diferència posaven el 3 a 3. Amb el partit igualat, tant a la pista com a l'electrònic, començava un altre partit. Els dos gols del Liceo els va donar vida i van buscar el desempat però també el Taradell, que va ser qui va marcar amb un gol de Xevi Soler que posava el 4 a 3 a manca de 10 minuts pel final. Els taradellencs van saber patir
per conservar els resultat i sumar la tercera victòria de la temporada, la segona consecutiva.