Victòria de la UD Taradell contra el Centelles

Va superar a un dels equips revelació de la temporada per 2 a 0.

Diumenge, 01/12/2019

La UD Taradell feia tres jornades que no guanyava, però dissabte es va retrobar amb la victòria davant el Centelles i a més a més ho va fer deixant la porteria a zero per primera vegada a la temporada. El partit s'havia de jugar a camp contrari, però es va canviar l'ordre perquè no coincideixi a la segona volta amb la disputa del Torneig Internacional TAR 2020.

El Taradell va dominar davant un Centelles que encadena la segona derrota consecutiva, però que es manté a la part alta de la taula. A la primera part, els taradellencs van disposar de diverses ocasions per avançar-se en el marcador, però l'exporter taradellenc Sep i la defensa ho van evitar. A la segona part, els locals van afinar la punteria. Al minut 57 Oriol Vila va inaugurar el marcador en finalitzar una gran jugada d'atac. Els taradellencs van continuar dominant i, en el minut 73, Marçal Sala posava el 2 a 0. Era el novè gol de la temporada del màxim golejador taradellenc. El Centelles va buscar el gol en el darrer quart, però només va arribar amb perill a la porteria de Genís en una ocasió. Va ser en una falta que el porter taradellenc va poder atuar sense problemes. A la classificació el Taradell és vuitè amb 22 punts.

Gerard Pallarès va tornar a tenir moltes baixes a l'equip, però va comptar amb José, un dels fitxatges d'aquesta temporada que va debutar contra el Centelles, a l'igual que el Juvneil Gerard Piquer.