Oriol Ramírez, campió del món amb la selecció sub19 d'hoquei patins

El combinat estatal es va imposar a Argentina per 3 a 2 a la final.

Dissabte, 06/07/2019

La selecció espanyola Sub 19 d'hoquei patins, amb el taradellenc Oriol Ramírez a la plantilla, es va proclamar, divendres al vespre, campiona del món de la categoria després de superar l'Argentina per 3 a 2 en una igualada final celebrada al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú. Amb aquesta victòria, el combinat estatal recupera un títol que no conqueria des del Mundial de 2011 a Barcelos.

Espanya va haver de remuntar un 0 a 2 advers que el marcador assenyalava als 14 minuts de la primera meitat després que Bruno Alonso i Eitel Torres, de falta directa, aconseguissin batre Gerard Pérez. El 0 a 2 es va mantenir durant tota la primera part i fins que en el minut 6 de la segona, quan el manlleuenc Roc Pujadas, company de Ramírez al CP Manlleu, va aconseguir superar per primera vegada a Matías Bridge. Només un minut després Aleix Marimon va empatar de penal i Roc Pujadas, a 10 minuts pel final, marcava el 3 a 2 definitiu que acabaria donant la victòria a la selecció dirigida per Sergi Macià.

El tercer lloc del Campionat del Món Sub 19, celebrat en el marc dels World Roller Games, va ser per la selecció de Portugal després de superar a la d'Itàlia per 4-1. El combinat estatal només ha perdut un partit en aquests World Roller Games, precisament va ser contra Argentina, en el primer partit.