Treballada victòria de la UD Taradell al camp del Sant Feliu de Codines

El conjunt de Gerard Pallarès va guanyar per 3 a 4 en un camp difícil.

Dilluns, 16/09/2019

Fins a 7 gols es van poder veure diumenge a la tarda al camp del Sant Feliu de Codines en un vibrant i emocionant partit. El Taradell es va acabar imposant per 3 a 4 en un partit molt igualat que es va decantar pels blanc-i-blaus a la part final del matx.

El partit va començar molt bé pels taradellencs, ja que als 8 minuts Marçal Sala marcava el primer gol i, a la mitja hora, el mateix jugador feia el 0 a 2. Semblava que seria un partit plàcid però abans dels descans els locals retallaven la diferència al marcador amb l'1 a 2. El Taradell va poder sentenciar el partit amb el tercer gol, al minut 51, de Marc Font, però un penal en el minut 65 i el gol posterior dels locals va donar aire a un Sant Feliu de Codines que va acabar empatant en el minut 78 de falta directe. Cap dels dos equis, però, volia l'empat i va ser el Taradell, també de falta, qui en el minut 83 va marcar el gol de la victòria visitant.

Ple de victòries del Taradell que es situa colíder amb 6 punts després de dos partits. A la propera jornada es desplaçarà fins a Castellterçol.