Primera derrota de la temporada de la UD Taradell

Va caure contra el Castellterçol per 2 a 1.

Dilluns, 23/09/2019

La UD Taradell va trencar la ratxa de victòries aconseguides en les dues primeres jornades de Lliga. Diumenge al migdia va caure contra el Castellterçol per 2 a 1. Un gol en el temps afegit de la primera part i un altre just començar la segona van encarrilar la victòria pels locals. El partit va ser molt igualat i amb molt poques ocasions. En el minut 45, Isaac Relats rematava de cap i superava per primera vegada a Nil Murfulleda. El gol va fer mal a un Taradell que va veure com en el minut 50, Jan Golobart marava un golàs des de la frontal. Amb el 2 a 0 el Taradell va intentar reaccionar però els canvis fets per Gerard Pallarès no van ser suficients. I és que el gol de l'honor del Taradell no va arribar fins en el minut 81 en un llançament de falta d'Isra. En els darrers deu minuts els taradellencs -vestits de vermell- van buscar de forma desesperada el gol de l'empat però la precipitació va passar factura i el resultat no es va moure.