Partit per oblidar de la UD Taradell al camp del Voltregà

Va caure per 5 a 0 amb tres gols amb només 11 minuts.

Diumenge, 06/10/2019

La UD Taradell va caure golejada a Sant Hipòlit de Voltregà. El conjunt de Gerard Pallarès es va veure clarament superat per uns locals que en les primeres tres arribades van marcar. Els gols van arribar als minuts 2, 3 i 11. Amb el 3 a 0, el partit pràcticament estava vist per sentència, tot i alguna acció aïllada d'Arnau Oriol i Marçal Sala, que van enviar la pilota als núvols. El Taradell no va estar bé, ni en atac ni en defensa, amb un Voltregà que, a mig gas, va fer el quart just abans del descans. El triple canvi de Pallarès a la mitja part no va servir perquè el Taradell reaccionés i els locals van fer el cinquè només començar. Marçal Sala va disposar d'una clara acció però el golejador tampoc va tenir el dia i va acabar enviant la pilota als núvols. El ritme va baixar tot i que va augmentar en nombre de faltes. Al final, el 5 a 0 no es va moure i el Taradell va encaixar la segona derrota de la temporada.

A la classificació, i tot i la derrota, el Taradell es manté a la part alta. És setè amb 9 punts.