Massa càstig pel CP Taradell davant el Lleida

Va caure per 4 a 5 en un partit intens que es va decidir al tram final.

Dissabte, 02/11/2019

El CP Taradell va fer un gran partit, però no va poder superar el Lleida amb qui va acabar perdent per 4 a 5 en un partit que es va disputar al pavelló d'El Pujoló dissabte a la tarda. Els visitants es van avançar amb un gol molt matiner que va arribar quan només s'havien disputat dos minuts. Després d'uns minuts amb moltes ocasions per un i altre equip, el Taradell va aconseguir l'empat a 1 a 14 segons pel final del primer temps amb un gol que va marcar Edu Genís. Només començar la segona part, als 20 segons, Xevi Soler posava per davant el Taradell, però l'alegria va durar poc, ja que en el minut 29 el Lleida feia el 2 a 2. El partit es posava malament pel Taradell quan en el minut 34 va arribar el 2 a 3, en una acció polèmica en la qual els locals van reclamar acció antireglementària ja que el jugador del Lleida va tocar la bola amb la mà. El Taradell es va refer del cop i Dani Rodríguez posava l'empat a 3 en el minut 36 des del punt de penal. Edu Genís va tenir el quart gol a tocar, però la bola va anar primer al pal i després al travesser i no va acabar d'entrar, mentre que quan semblava que el 3 a 3 no es mouria es va arribar a un tram final de partit frenètic. En el minut 47 un llançament llunyà va fer pujar el 3 a 4 a l'electrònic pel Lleida. El Taradell va jugar les últimes cartes posant 5 jugadors a pista en el darrer minut per buscar l'empat, però en el canvi es va trobar amb el cinquè gol del Lleida. En el darrer segon, Xevi Soler maquillava el resultat amb el 4 a 5 definitiu. Nova derrota del Taradell que deixa l'equip amb 4 punts.