La UD Taradell capgira el marcador contra el Seva i es queda els tres punts

Els verd-i-blancs es van avançar al primer temps davant un Taradell que va marcar en el darrer quart d'hora del partit.

Dissabte, 28/09/2019

Segona victòria del Taradell a casa i tercera a la Lliga després de superar el Seva, dissabte a la tarda, per 2 a 1. Els de Gerard Pallarès es van refer de la derrota de la setmana passada contra el Castellterçol en un partit que van anar de menys a més. A la primera part van veure com el conjunt que dirigeix David Gibaja s'avançava en el marcaodr amb un xut des de la frontal. El Taradell va intentar retallar la diferència en el marcador, però no va ser fins ben entrada la segona part quan van arribar els gols blanc-i-blaus. El primer amb un xut de Marçal, que ho havia provat en diverses ocasions, i que en el minut 73 feia l'empat. Amb l'1 a 1 el Taradell va ser molt superior i va buscar el gol de la victòria amb insistència. Aquest va arribar en el minut 87 després d'una jugada del juvenil Oriol Vila.

Després d'aquesta nova victòria el Taradell es manté invicte davant la seva afició i suma 9 punts que el mantenen a la part alta de la taula.