El CP Taradell trenca la ratxa negativa amb un empat contra el Calafell

Els locals van fer l'empat a 4 en els últims trams del partit.

Diumenge, 27/10/2019

Puntuar a fora de casa sempre és bo. Fer-ho després de cinc derrotes consecutives encara més. Però l'empat que dissabte al vespre va aconseguir el CP Taradell a la pista del Calafell, en un partit que es va jugar a El Vendrell, té un regust amarg. I és que els blanc-i-blaus guanyaven per 4 a 2 a set minuts pel final, però un gol en el minut 43 i un altre en el 47 van deixar l'empat a 4 definitiu.

Dani Rodríguez va afinar la punteria davant el Calafell i va marcar els dos primers gols del partit en el tram final de la primera part. Fins al moment el partit havia estat molt igualat amb un Taradell que va portar la iniciativa i amb un Albert Dalmau que va fer grans parades quan l'equip el va necessitar. El 0 a 2 de Rodríguez va ser de falta directa, l'assignatura pendent del Taradell en aquest inici de Lliga. Amb aquest resultat es va arribar al descans, però un mal inici del segon temps pels homes de Ferran Moreno va permetre al Calafell no només posar-se dins del partit sinó que van fer l'empat amb tant sols tres minuts de diferència. El Taradell no va abaixar els braços i primer Tino Molera i després Marçal Casadevall van tornar a posar a davant el seu equip amb el 2 a 4 quan faltava més d'un quart d'hora per acabar l'enfrontament. Els taradellencs van defensar el resultat i fins i tot l'haguessin pogut ampliar però no hi va haver encert. En canvi, el Calafell va poder marcar en dues grans accions de Pellizzari que van tancar el partit amb el 4 a 4 definitiu.

A la classificació el conjunt taradellenc suma 4 punts.