Clara derrota del CP Taradell en el derbi davant el Vic

El Taradell, molt dèbil a la primera part, només va reaccionar durant uns minuts del segon temps.

Dissabte, 16/11/2019

El CP Taradell no va tenir el debut somiat en el primer derbi osonenc de la seva història a la OK Lliga. La visita del CP Vic va acabar amb un resultat d'1 a 5 favorable als vigatans. Un resultat, que més enllà de ser un derbi, dóna vida a un rival directe a la part baixa de la classificació i deixa el Taradell amb només 4 punts a la taula.

El partit es va decidir en els primers minuts amb un conjunt vigatà molt encertat que, al minut 7, va batre per primer vegada a Dalmau. Cinc minuts més tard, en un llançament exterior, arribava el segon i abans del quart d'hora el tercer i el quart, que deixaven el 0 a 4 i el partit pràcticament sentenciat. L'encert dels visitants era tot el contrari dels taradellencs que tot i acostar-se a la porteria de Burgaya no generaven molt de perill. L'ocasió més clara la va tenir Xevi Soler, però va aixecar massa la bola davant Ernest Burgaya.

Derbi CP Taradell Vic 2019 (10)
Derbi CP Taradell Vic 2019 (2)
Derbi CP Taradell Vic 2019 (3)

El Taradell va intentar reaccionar a la segona part. Ho va fer, però, a mitges. Un penal transformat per Dani Rodríguez aixecava l'ambient tant a la pista com al pavelló, que es va omplir. Amb l'1 a 4, el mateix Rodríguez va disposar d'una falta directa, però no va trobar l'encert necessari i aquí, juntament amb tres pals consecutius dels blanc-i-blaus, es va acabar la reacció taradellenca davant un Vic que va tornar a marcar a la primera jugada clara que va tenir. L'1 a 5 en el minut 43 deixava el partit vist per sentència, tot i que els vigatans van disposar de dues jugades més per fer el sisè. La primera, en una jugada idèntica a la del cinquè gol, la bola va anar al pal i ja en el darrer minut, Dalmau en una doble intervenció va poder evitar el gol.

Cal destacar que a les files del conjunt vigatà hi havia el jove taradellenc Nil Generó, molt aplaudit en la presentació dels equips, tot i que finalment no va disposar de minuts a la pista durant el partit.