Derrota del CP Taradell contra l'Igualada

Van perdre per 2 a 0 amb dos gols molts matiners i seguits.

Diumenge, 10/11/2019

El CP Taradell va plantar cara al segon classificat, però, una vegada més, la falta d'encert va ser clau pel desenllaç d'un partit que va començar dominant el conjunt de Ferran Moreno. Al final, però, els taradellencs van caure per 2 a 0. Després d'un temps mort demanat per l'Igualada davant el control del joc taradellenc, l'Igualada es va situar millor a la pista i van arribar els dos únics gols del partit.

El Club Patí Taradell es va mostrar a les Comes com un equip seriós i cohesionat, però no va poder evitar que el duet de golejadors arlequinats integrat per Jordi Méndez i Sergi Pla, sentenciés el matx en materialitzar dos gols amb tan sols 40 segons de diferència (minuts 7 i 8). El Taradell va intentar reaccionar, però es va trobar a davant amb un conjunt molt ordenat que va evitar les accions ofensives dels blanc-i-blaus. Tot i així, abans del descans, el Taradell hagués pogut fer el seu primer gol, però el porter Eladi Deitg ho va evitar.

A la segona part no hi va haver canvis, ni a l'electrònic que no es va moure, ni tampoc a la pista, amb un Igualada molt ben tancat i un Taradell amb poques idees per superar el mur que l'Igualada va formar en defensa.