Derrota del CP Taradell contra el Palafrugell

El primer minut de joc no es va disputar, de mútu acord, en protesta per la situació del país.

Dissabte, 19/10/2019

L'únic partit de la jornada a l'OK Lliga va ser el que el Taradell i el Palafrugell van jugar aquest dissabte al pavelló d'El Pujoló, que, un cop més, es va omplir a vessar. Els aficionats locals, però, van veure com el seu equip encaixava una nova derrota, la quarta consecutiva, davant el Palafrugell, per 0 a  3.

El partit va ser igualat i no va ser fins a la recta final quan els visitants van sentenciar. Una setmana més, les jugades a bola aturada van ser claus. El Taradell no va estar encertat. El Palafrugell, sí. De fet, els de l'Empordà es van avançar en el minut 14 de la primera part després d'un penal. En un inici molt igualat, la pena màxima va significar el primer gol del partit. Els taradellencs, tot i buscar el gol de l'empat, pràcticament no van portar perill a la porteria del Palafrugell durant el primer temps. A la segona part la intensistat va continuar, però les jugades clares de gol no arribaven. Als quatre minuts de la represa, però, el Palafrugell va fer la desena falta, però Dani Rodríguez va enviar la bola al pal en la directa que va disposar el Taradell. Els locals van perdre l'oportunitat de posar-se dins del partit en aquesta acció i al final ho van pagar car. En la desena falta del Taradell, el Palafrugell no va perdonar, en una gran execució de la falta directa en el 44. Un minut depsrés, i amb el 0 a 2, Marçal va disposar d'un penal, però primer el porter i després la creueta van evitar novament el gol taradellenc. I en una acció en inferioritat numèrica després d'una blava a Marçal, arribava el 0 a 3 definitiu. Un marcador que el Palafrugell hagués pogut ampliar si a 18 segons pel final no hagués enviat a fora una nova falta directa.

Després de 5 jornades el Taradell es manté amb 3 punts. La resta de la jornada es jugarà entre dimarts i dimecres ja que aquest cap de setmana hi havia jornada europea.