Derrota del CP Taradell amb un gol fantasma davant el Reus

El resultat final va ser de 4 a 1 però el segon gol del Reus no va entrar tot i que va pujar al marcador.

Diumenge, 29/09/2019

CP Taradell Reus _ Ràdio Taradell

El CP Taradell va encaixar la primera derrota de la temporada davant el Reus Deportiu. Els taradellencs van caure per 4 a 1 en un partit que va tenir com a protagonista Marc Julià, autor de tres dels quatre gols del seu equip, i també els col·legiats, que van donar un gol al Reus quan la bola no havia entrat.

El partit no va començar bé pel conjunt de Ferran Moreno, que va veure com en el primer minut els locals inauguraven el marcador. A poc a poc el Taradell es va adaptar a la pista i es va acostar a la porteria local, encara que les ocasions no eren molt clares. En el minut 15 va arribar la jugada polèmica del partit. Un gol fantasma que els col·legiats van donar, tot i que la bola no va entrar. L'estic del jugador del Reus va moure la xarxa i aquest fet va enganyar als àrbitres. Tot i els gos gols encaixats els taradellencs van continuar treballant i van trobar la recompensa en el darrer minut de la primera part amb un llançament des del mig del camp de Dani Rodríguez que Marçal desviava al fons de la porteria. El gol posava el Taradell dins del partit però just començar la segona part, i tal i com havia passat a l'inici del partit, els locals van marcar. El 3 a 1 va ser un gerro d'aigua freda per un Taradell que no es va rendir però li va costar generar ocasions d'atac.

Després d'una segona part amb poques ocasions clares, Marc Julià marcava el seu tercer gol i posava el 4 a 1 a l'electrònic a dos minuts pel final.