Derrota del CP Taradell a la pista del Noia Freixenet

Van pedre per 6 a 1 davant un equip que va dominar els 50 minuts.

Diumenge, 13/10/2019

Tercera derrota consecutiva del Taradell. Dissabte al vespre va caure per 6 a 1 a la pista del Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní van dominar el partit de principi a fi amb un ritme alt de joc en els primers minuts de partit i amb una pressió asfixiant que complicava molt la sortida amb la bola d'un Taradell que només va poder arribar a la porteria visitant al contraatac.

Jordi Ferrer va avisar al minut 14 amb un llançament al pal de la porteria d'Albert Dalmau i, un minut després, Sergi Aragonès marcava l'1 a 0. Dos minuts després, arribava el segon gol dels locals, amb una remtada de Xavi Costa al segon pal i, just abans del descans, i després d'una targeta blava a Dani Rodríguez, Sergi Llorca aprofitava la falta directa per marcar el 3 a 0. El Noia Freixenet va completar la golejada a la segona part. Només començar, Jordi Ferrer va tornar a marcar i deixava el Taradell sense reacció. David Martínez ho va intentar per un Taradell desencertat i novament Ferrer marcava pel Noia, mentre que pel Taradell, Xevi Soler retallava la diferència amb el 5 a 1. El partit estava sentenciat, però encara va tenir més ocasions i també gols. Llorca va desaprofitar un penal, però Ferrer tornava a marcar fent el seu triple particular. A manca de 10 segons pel final, el Taradell hauria pogut maquillar el resultat, però Casadevall no ha pogut batre Zapater des del punt de falta directa.

El CP Taradell es manté amb 3 punts a la classificació i és onzè.

Noia Taradell Fotos Eva Pedrola cenoia (1)