Debut, emoció i victòria pel CP Taradell en el primer partit a l'OK Lliga

Va guanyar al Caldes per 3 a 2 en un final èpic amb un gol en el darrer segon.

Diumenge, 22/09/2019

El CP Taradell recordarà la data del 21 de setembre pel seu debut a l'OK Lliga però també per la victòria aconseguida contra el Caldes amb un gol de Marçal en el darrer segon del partit. L'altre fet a recordar: el primer gol taradellenc a l'OK Lliga el va firmar Edu Genís.

Partit històric del conjunt blanc-i-blau al pavelló taradellenc, que es va omplir per veure el debut del seu equip a la màxima competició. El partit va començar amb molta intensitat i amb jugades de perill per a les dues bandes. La més clara va ser una falta directa que Dani Rodríguez no va poder aprofitar, malgrat haver-la de repetir, per poder fer pujar el primer gol. Qui sí que va marcar va ser el Caldes en una jugada col·lectiva en la qual els taradellencs no van estar encertats en defensa. La reacció local no es va fer esperar i en el minut 17 arribava el primer gol de la tarda dels locals, el primer del Taradell a l'OK Lliga marcat per Edu Genís. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Només començar, el Caldes es posava de nou per davant. Un gerro d'aigua freda per un Taradell que va saber lluitar i va aconseguir l'empat només quatre minuts més tard en una gran jugada de Dani Rodríguez. El Caldes va dominar la segona part i va buscar amb intensitat el gol de la victòria, però a davant es va trobar un Taradell que baixava amb rapidesa a defensar i sobretot un Albert Dalmau impacable. No només va aturar les diverses i complicades ocasions dels visitants en jugades de contraatac sinó que també va aturar un penal a quatre minuts pel final. El darrer tram de partit va ser d'infart. El Taradell tenia nou faltes i el Caldes estava llançat en atac. Quan més semblava que podia arribar el gol visitant, i ja en el darrer segon de partit, apareixia Marçal Casadevall que posava l'estic per marcar el 3 a 2 i donar els tres primers punts de la temporada, el tres primers punts de l'OK Lliga.

El tècnic del CP Taradell, Ferran Moreno, no va poder comptar amb Marc Soler, que està sancionat per acumulació de targetes de la temporada passada.