La UD Taradell incorpora sis jugadors per la temporada 2019/20

La pretemporada començarà el 19 d'agost.

Diumenge, 11/08/2019

Genís Donadeu, Israel Fernando Villacís, José Oyola, Nadir i Josep Bou són els sis jugadors que s'incorporaran a la plantilla del primer equip de la UD Taradell que començarà la pretemporada el 19 d'agost. Per tercer any consecutiu, Gerard Pallarès i Jordi Peipoch en seran els entrenadors.  

De les novetats en destaca Genís Donadeu, format a les categories inferiors del Taradell, però que de ben jove va fitxar pel Tona, equip amb qui l'any passat va debutar a Primera Catalana. Haurà de competir amb Nil Murfulleda per defensar la porteria blanc-i-blava. Es tracta d'un porter molt àgil, segur i amb molts bons reflexes sota els pals. 

Isra arriba al club blanc-i-blau després d'un any sense competir i és un migcampista de treball. Anteriorment, havia jugat amb el Torelló i el Roda i arriba per reforçar el mig del camp, sobretot, en la part més de recuperació i entrega.

José Oyola arriba procedent del Riudeperes, on jugava perquè no podia entrenar amb freqüència. Anteriorment havia militat al Vic Riuprimer. És un mitja punta, tot i que també amb posicions de davanter.

Nadir Karroch tornarà a la defensa del Taradell, on ja havia jugat fa dues temporades, a l'igual que Honda Bioh, un jugador amb molta força i físic, que pot jugar a l'eix de la defensa, però també al mig del camp. 

Per altra banda, un altra taradellenc que podria pujar al primer equip és Josep Bou, que farà la pretemporada, però combinarà la Lliga tant amb el Tercera com amb el Quarta Catalana. Bou militava al Vic Riuprimer juvenil de categoria Preferent i és un davanter. 

L'equip taradellenc farà tres amistosos per preparar l'inici de Lliga, el 7 de setembre. El primer es disputarà el 21 d'agost a 2/4 de 9 del vespre a la  Roureda davant de l'Abadessenc, també de Tercera Catalana. El segon serà el partit de festa major el dissabte 24 d'agost a les 5 de la tarda davant del Torelló de Segona Catalana. I el tercer i últim el dissabte 31 d'agost a les 5 de la tarda davant La Garriga B (Quarta Catalana) a camp contrari. 

Genís Donadeu

Honda i Isra + fitxatges UD Taradell

Fotos: UD Taradell