La UD Taradell es retroba amb la victòria

Marçal Sala torna a marcar i ja porta 29 gols.

Dissabte, 18/05/2019

Després de tres derrotes consecutives el Taradell va trencar la ratxa negativa i, dissabte a la tarda, va superar el Llorençà per 1 a 2. El partit no va ser gens fàcil entre dos equips que, amb els deures fets, volen acabar la temporada sumant els màxims punts possibles i escalant posicions. Els taradellencs sempre van ser superiors i només van necessitar 11 minuts per avançar-se en el marcador. El gol de Martí Pedrón donava aire a un Taradell que rematava la feina a la segona part amb el 0 a 2. El gol el va fer Marçal Sala que va marcar el seu 29è gol a la Lliga i es convertirà amb el màxim golejador de la categoria. Amb la lliçó apresa, i a diferència d'altres partits, els taradellencs van defensar el resultat fins a les acaballes del partit. En el descompte va arribar el gol de l'honor local.

A manca d'un partit per finalitzar la Lliga, el Taradell és sisè amb 56 punts amb un balanç de 16 victòries, 8 empats i 9 derrotes.